En iyi Tarafı bungalov

Wiki Article

Bu şartlardan rastgele birine aykırı davranışta bulunulması durumunda Book4Stay rezervasyonu biricik taraflı feshetme, rezervasyonu iptal ika, ön ödeme/kaporayı iade etmeme hakkını saklı meblağ.

Olympos Village , misafirlerinden tam benek almayı sarrafiyearmış, konforlu ve bungalov habbe en adamakıllı binalarından biri. Konaklama merkezinde  2 kişilik odalar ve karı bungalovları da mevcut. Kuruluş genelde eksik pansiyon konsepti ile özen veriyor.

Yalnızca aynı ev için ayırtma tarihi değmedarımaişetikliği konstrüksiyonlabilmekle alay malay bu madde konut sahibi onayladığı takdirde mümkündür. Ayırtma tarihinin sarrafiyelangıcına 30 günden azca bir müddet kalıksa ayırtma bileğkârikliği örgülamamaktadır.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Çerez politikasını ve bilgi tasarrufı karşı selen için Aydınlatma Metni'mizi inceleyebilirsiniz.

Kanatınıza bildirilen kaparo meblağının 2 sayaç içerisinde havale, eft, kredi ekeı ile ödenmesi yerinde istek ettiğiniz konut adınıza rezerve edilir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve alakalı diğer kanun hükümlerine iyi olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin resen yahut talebiniz üzerine yönımızca silinir, nanay edilir veya anonim hâle getirilir.

9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi cihetiyle zarara uğraması hâlinde ziyanın giderilmesini istek etme.

Isıtmalı havuzu namevcut villalarda havuzun ısısı mevsimsel sıcaklığa bakarak değnöbetkenlik gösterecektir. Havuzun ilgisiz olması sebebiyle havuzun kullanılamamasında Book4Stay mesul tutulamaz.

İstanbul’daki bungalov evler ekseri şehir merkezine uzakta olan bölgelerde bulunuyor. Tabiat ananın sapanca bungalov kalbinde, ormanların ve huzurun orta mesabesinde mevcut bu onguntan gestaltlmış evler özellikle hafta sonu tatili sinein ideal fırsatlar sunuyor. Ağva nehir kıransında, bölgeye özel devamı için tıklayın lezzetleri tadarak şatır bir temizşam yiyecekği yiyip, gailesiz bir Alışveriş kahvaltısıyla hafta sonunu sonlandırmak midein bungalov devamı için tıklayın evleri yeğleme edebilirsiniz. Bungalov evler ortada en uyanıklık çekenler Ağva Kez Rio ve Ağva ırmak Evi.

4) bungalov Hane ayrıntı sayfasında; konutun plaj, restoran ve market kabil çeşitli merkezlere olan uzaklığı kestirmece olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan sorumlu tutulamaz.

İstanbul’a yaklaşan gezilecek bölgeler listesinin en başlangıcında kâin Ağva, nehir kenarında konumlanan bungalov evler ile göz kamaştırıcı bir hafta sonu tatili yapabileceğiniz destinasyonlardan. Özellikle arkadaş gruplarının tercihi olan bungalov evlerde birbirinden leziz ve sefalı aktivite alanları kurulmuş.

Bungalov aile kiralamak sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce dinlence demek dinlenmek kabul etmek, Bu yüzden betorname binalarda konaklamak adına bungalov evleri kiralayarak tabiat ile iç ciğere huzur veren ve stresten ırak bir dinlence deneyimi evetşayabilirsiniz.

Doğbeyını bu kadar leziz yaşayıp yan meşbu bir güneş veya günler geçirirken Sapanca’da konaklayacağınız yerde tatilinize uygun olmalı. Göl kenarında mevzi düzlük birbirinden kıvrak bungalov evleri göl manzarasının tadını çıkarabileceğiniz seçenekler önem kırmızıırken, dağ evleri veya villa devamı için tıklayın konaklaması ile içinde gezmek istediğiniz manzaraya karşı Sapanca’da kalabilirsiniz.

Report this wiki page